Pogoji uporabe

Spletno aplikacijo ikt.osbraslovce.si (v nadaljevanju aplikacija) lahko kot obiskovalec ali registrirani uporabnik uporabljate samo v primeru, če se strinjate s splošnimi pogoji uporabe. Ob registraciji potrjujete, da ste navedli vaše resnične osebne podatke, in da ste starejši od 13 let. Prav tako soglašate, da vas lahko kontaktirajo uredniki ali administratorji spletne strani na vaše kontaktne podatke, ki jih vpišete ob registraciji.

Lastnik aplikacije ne odgovarja za objave registriranjih uporabnikov, ne more zagotavljati točnosti, popolnosti ali uporabnosti katerekoli objave in ne nosi odgovornosti za vsebino katerekoli objave v sami aplikaciji.

Vse objave na aplikaciji predstavljajo mnenja uporabnikov, in ne nujno tudi mnenja uredništva. Če se vam kakšna objava zdi sporna, žali vaša čustva ali kakorkoli posega v vaše pravice, potem prijavite tako objavo uredništvu ali administratorju aplikacije in odstranili jo bomo v najkrajšem času, če bomo ugotovili, da je to potrebno.

Z registracijo se strinjate, da ne boste objavljali zavajujočih, nepopolnih, nepreverjenih, netočnih, vulgarnih, sovražnih, obscenih, pornografskih, grozečih ali kakršnihkoli drugih objav, ki so nezakonite ali posegajo v človekove osebne pravice.

Prav tako se strinjate, da ne boste objavljali nobenih avtorskih besedil, ki niso vaša last ali za to nimate pisnega dovoljenja avtorja. V nasprotnem primeru sami odgovarjate za posledice. V nobenem primeru za kršenje avtorskih vsebin ne odgovarjajo administratorji ali uredniki aplikacije, prav tako ne gostitelj, izdelovalec ali lastnik spletne strani.

Vse vsebine, ki jih kot registrirani uporabnik vpišete na spletno stran ostanejo objavljeni tudi po tem, če se uporabnik prekine aktivno registracijo.